domingo, 29 de mayo de 2016

PREMIS DEL CONCURS


Fa un parell de setmanes vam tenir l'alegria de repartir els premis del concurs del bloc. Va ser una decissió molt difícil donat que tots els treballs que vam rebre eren molt bons. Redaccions, dibuixos i manualitats que podreu veure en els fitxers adjunts. La veritat és que ens van agradar tots molts i haguéssim volgut donar premis a tothom!

Podeu veure tots els treballs presentats a treballs escrits i Manualitats

Però vam haver de decidir, i els premis van ser per: 

Maria (post-comunió), que va escriure una redacció sobre la vida de Jesús acompanyada d'un preciós dibuix a llàpis de Jesús pregant,  i 

Els nens del grup de la catequista Anna: Erin, Víctor, Harol, Randy, Max i Venice (comunió), que ens van sorprendre amb una creu de fusta en la que van incloure els dibuixos dels misteris del Rosari.

Els guanyadors van rebre una quantitat de diners cada un, que van donar a Mn Nino per a que ell ho pogués donar a Càrites. Va ser una gran oportunitat d'ajudar a qui més ho necessita, que en la nostra societat, lamentablement, cada cop son més i cada cop més necessitats.

I per suposat... va haver-hi 'xuxes' per tots els participants!!!

I finalment, aquestes són les fotos d'aquest dia tan emotiu. Moltes gràcies a tots per la vostra col.laboració!!!!!









2 comentarios:

  1. Más que nunca estas iniciativas en tiempos de crisis ayudan mucho a aumentar la sensibilidad de aquellos colectivos más desfavorecidos, seguid así!

    ResponderEliminar
  2. Us felicito per aquesta iniciativa. Com a catequista m´ha semblat una bona idea pels nens.
    Torneu a ferho de cara a l´any que ve

    ResponderEliminar